PanSIG 2018 Schedule Overview

Below you'll find an overview of each day of PanSIG. For full details, please see the full schedule.

Friday, May 18th, 2018

Group Event: Yomiuri Giants baseball game at Tokyo Dome, 6pm (separate pre-registration required)

Saturday, May 19th, 2018

  • PanSIG 2018 Saturday09:00-10:00 Registration (pre-registration deadline is May 8th
  • 09:00-10:00 Coffee & Associate Member Promotion Time
  • 10:00-10:30 Opening Remarks
  • 10:30-10:55 Concurrent Presentations (25 min.) 
  • 10:30-12:00 SIG Forums Session 1 (90 min.)
  • 11:00-12:00 Poster Session 1 (60 min.) 
  • 11:30-11:55 Concurrent Presentations (25 min.)
  • 12:00-13:00 Lunch
  • 13:00-14:00 Plenary Conversation 1: Engaging Students
  • 14:00-14:25 Concurrent Presentations (25 min.)
  • 14:30-14:55 Concurrent Presentations (25 min.)
  • 14:30-16:00 SIG Forums Session 2 (90 min.)
  • 15:00-16:00 Poster Session 2 (60 min.): 
  • 16:00-16:30 Coffee Break & Associate Member Promotion Time
  • 16:30-16:55 Concurrent Presentations (25 min.)
  • 16:30-18:00 SIG Forums Session 3 (90 min.)
  • 17:00-17:25 Concurrent Presentations (25 min.)
  • 17:25-17:55 Concurrent Presentations (25 min.)
  • 18:00-18:25 Concurrent Presentations (25 min.)
  • 18:30-20:30 Social event: Networking Dinner

Sunday, May 20th, 2018